Maminčin flamendr

Rychlé jídlo z vepřového masa a zeleniny.


4.012x
60 min
3×

Ingredience

1 špetkasůl
1 kscibule
1 špetkapodravka
hladká mouka
500 gvepřové maso
1 špetkamletý černý pepř
1 lžíceworchestrová omáčka
2 lžícejemný kečup
1 sklenicekunovjanka (zeleninová směs)

podle potřeby

rostlinný olej

Postup přípravy

Maso (vepřové na guláš) nakrájíme na menší kousky, kostky nebo nudličky. Zasypeme moukou a podravkou. Maso zprudka osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, kečup, worchester a dusíme doměkka. Když maso změkne, přidáme sterilovanou zeleninu (cibule, paprika, celer, mrkev), ještě chvilku vše podusíme a můžeme servírovat. Maminčin flamendr podáváme s chlebem, podle chuti můžeme ještě dochutit kečupem. Máme-li rádi ostřejší jídla, můžeme do maminčina flamendru přidat feferonky a ostrý kečup.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Maminčin flamendr

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena