Náš tradiční makovec bude nejlepší, když všechny suroviny necháme před přípravou zahřát na pokojovou teplotu.
130 g | cukr |
3 ks | vejce |
100 g | máslo |
- - | tuk |
30 g | čokoláda |
1 lžička | kypřicí prášek do pečiva |
150 g | hrubá mouka |
1 balíček | vanilkový cukr |
- - | zavařenina |
- - | čokoládová poleva |
120 g | mletý mák |
300 ml | mléko plnotučné |
autor 100
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena