Maďarské zelné závitky

Nenáročný recept na pečení zelných nebo kapustových listů plněných masovou směsí.


4.25x
75 min

Postup přípravy

Slaninu a oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno. V ohnivzdorné míse necháme zesklovatět nakrájenou slaninu společně s cibulí do světle hněda, přidáme mleté maso, rýži, sůl a osmahneme. Po vychladnutí do směsi vmícháme vejce. Spařené zelné listy (lze obměnit za kapustové) naplníme masovou směsí a silnějším koncem stáčíme. Závitky sepneme párátkem a pečeme za občasného podlití asi 1 hodinu. K maďarským zelným závitkům se jako příloha hodí brambory nebo bramborová kaše.
user-icon

autor noa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Maďarské zelné závitky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena