Tohle je originální recept na LANGOS, ostatní přísady byly modifikovány většinou pouličními prodejci a neznalostí ostatních. Langoše se totiž dělaly ze zbytků těsta k pečení chleba. A na maďarské "puszta" se chléb pekl jenom jednou za týden.
2 dl | rostlinný olej |
1 palička | česnek (malá) |
těsto | |
---|---|
1 lžička | cukr |
2 ks | vejce |
400 g | polohrubá mouka |
1 kostka | droždí (ne sušené) |
2 dl | polotučné mléko |
autor doktor no
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.