Luštěninový eintopf

Zdravá a chutná polévka především pro alergiky a vegetariány


3.1103x
75 min

Postup přípravy

Cizrnu si den předem namočíme do 1 l vody. Druhý den oloupeme cibuli a kedlubny, nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji ve velkém kastrolu. Vše zalijeme vývarem. Cizrnu slijeme, necháme okapat, přidáme k zelenině, hrnec přiklopíme a na pírném plameni vaříme do změknutí. Doba se podle stáří cizrny pohybuje mezi 45 až 60 minutami. Polévku dochutíme solí, pepřem a podáváme sypané čerstvou petrželkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Luštěninový eintopf

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena