Lovecký paprikáš

Divoká lovecká směs. Pokud máte chuť na masíčko, tento recept je přímo pro vás. Maso prokládané cibulí a zalité vínem vám určitě zachutná.


2.91065x
160 min

Postup přípravy

Slaninu (bůček) nakrájíme na kostičky. Obojí maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Cibuli, papriky a feferonky taky očistíme a nakrájíme na kolečka. Maso osolíme, opepříme a promícháme.

Do kastrolu skládáme střídavě vrstvu slaniny, maso, opaprikované a opepřené cibule a zelené papriky. Suroviny vrstvíme do vyčerpání surovin. Poslední vrstvou je cibule. Obsah zalijeme vínem tak, aby všechno bylo přikryté.

Kastrol přikryjeme a velice pomalu vaříme asi 2 hodiny. Během vaření neodkrýváme, nemícháme, jen kastrolem vodorovně pootáčíme.

Lovecký paprikáš podáváme s brambory, lépe s čerstvým pečivem.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Lovecký paprikáš

Zpět na recept