Lososové medailonky

Lososové medailonky smažené v šampaňském těstíčku podáváme s bramborovým salátem. Recept vhodný i na štědrovečerní stůl místo klasického kapra.


4.829x
35 min
3×

Ingredience

golej
1 glimetka
1.7 dlsekt
100 kshladká mouka

podle chuti

sůl
mletý bílý pepř

podle potřeby

400 čerstvý losos

Postup přípravy

Limetku řádně omyjeme. Kůru nastrouháme a vymačkáme šťávu. Lososa očistíme, zbavíme kůže, omyjeme, osušíme a nakrájíme na pravidelné kousky. Osolíme, opepříme a zakapeme limetkovou šťávou. Připravíme si těstíčko: Mouku, sekt a kůru z limetky vymícháme v hladké těstíčko, které necháme 15 minut odležet. Kousky lososa namáčíme v sektovém těstíčku a smažíme ve vyšší vrstvě oleje dorůžova. Lososové medailonky podáváme s pochoutkovým bramborovým salátem . Zdobíme petrželkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Lososové medailonky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena