Lososové medailonky

Lososové medailonky smažené v šampaňském těstíčku podáváme s bramborovým salátem. Recept vhodný i na štědrovečerní stůl místo klasického kapra.


4.829x
35 min
3×

Postup přípravy

Limetku řádně omyjeme. Kůru nastrouháme a vymačkáme šťávu.
Lososa očistíme, zbavíme kůže, omyjeme, osušíme a nakrájíme na pravidelné kousky. Osolíme, opepříme a zakapeme limetkovou šťávou.

Připravíme si těstíčko: Mouku, sekt a kůru z limetky vymícháme v hladké těstíčko, které necháme 15 minut odležet.

Kousky lososa namáčíme v sektovém těstíčku a smažíme ve vyšší vrstvě oleje dorůžova.

Lososové medailonky podáváme s pochoutkovým bramborovým salátem . Zdobíme petrželkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Lososové medailonky

Zpět na recept