Lososová podkova

Rychlá, přesto elegantní vizitka naší zručnosti.


4.04x
30 min

Ingredience

600 glosos

podle chuti

sůl
drcený pepř

příloha

400 gbrambory
2 ksrajče

marináda

1 kscitron
olivový olej
2-3 snítkyčerstvý rozmarýn

Postup přípravy

Lososa očistíme, opláchneme pod tekoucí vodou, osušíme ubrouskem a nakrájíme na podkovičky. Podkovy osolíme a okořeníme drceným pepřem. V misce připravíme marinádu z olivového oleje, šťávy z jednoho citronu a nasekaného rozmarýnu. Snítku rozmarýnu si odložíme na ozdobu. Lososa vložíme na chvíli do připravené marinády. Mezitím uvaříme v osolené vodě do poloměkka brambory ve slupce, které potom rozpůlíme. Rajčata očistíme. Lososové podkovy grilujeme na rozpáleném grilu společně s půlkami uvařených brambor a rajčaty.
user-icon

autor malucky

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Lososová podkova

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena