Letní ragú

Letní lehký oběd nejen pro vegetariány.


4.36x
35 min

Postup přípravy

Baklažány (lilky) oloupeme a nakrájíme na kostky.

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a orestujeme na oleji. Vmícháme kostky baklažánu, mouku, jogurt a ochutíme solí. Promícháme a přisypeme nadrobno nakrájenou petrželku. Za občasného promíchání dusíme 20 minut.

Před podáváním dochutíme citronovou šťávou. Jako přílohu k letnímu ragú podáváme třeba čerstvý chléb.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Letní ragú

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena