Dezert Pavlova: Křehká nadýchaná sladkost vám učaruje
Spojení křehkého křupavého korpusu s hedvábným krémem nenechá nikoho na pochybách, že nebe existuje. Co je na Pavlově nejlepší? Že ji můžeme připravit vcukuletu a na korpus nepotřebujeme víc než cukr a bílek. Navíc je zcela bezlepkový. Takhle jednoduché to je! Jako doprovod bohatě postačí vyšlehaná smetana nebo krém a bobulovité ovoce.

Letní svatební dorty a zákusky: Jaké jsou nejnovější trendy?
Svatby jsou stále nejčastěji k vidění právě v létě, tak i svatební trendy jsou právě v tuto dobu diskutovaným tématem. Jaké jsou letošní svatební novinky? Liší se moc od těch loňských? Pojďme se zaměřit na svatební dorty a zákusky na svatební tabuli. Jaké jsou letos „in“?

Jak na to: Pečeme piškotové těsto
Moučníky z piškotového těsta se ne vždy podaří. Dnes si dáme pár tipů pro samotnou přípravu i pečení, aby byl výsledek dotažen k dokonalosti.

Malé dortíky Pavlova krok za krokem
Recept krok za krokem na mini verzi oblíbeného světoznámého dezertu Pavlova.

Autor:Markéta v troubě




Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena