2 lžičky | sůl | |
4 ks | vejce | |
3 lžíce | máslo | |
4 ks | cibule | |
0.5 ks | cuketa | |
4 ks | rajče | |
4 ks | paprika zelená | |
1 špetka | pálivá mletá paprika | |
2-3 špetky | mletý černý pepř | |
200 g | měkká uzenina (gothaj) |
Jak využít zeleninu ze zahrádky? Zkuste recept na pravé maďarské lečo
Víte, že pravé maďarské lečo se připravuje bez vajec? Základem je kvalitní zelenina, maďarská klobáska a mletá paprika. A výsledek? Mizí z pánve bleskovou rychlostí, jak je dobré. FOTORECEPT krok za krokem.
Když milujete lečo: Zkuste skvělou variantu z cukety!
Máte rádi lečo? Co takhle vyzkoušet variantu z cukety, ve které nechybí kousky slaniny a klobásky? Cuketové lečo je chuťově výborné a na přípravu víc než snadné. FOTORECEPT krok za krokem.
Autor:Stáňa
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena