Lečo s ačokčou

Ačokča je papriko-okurka, která se začíná rozmáhat v našich zahrádkách. Nabízím další velmi jednoduchý recept na její využití.


4.213x
45 min

Postup přípravy

Velkou cibuli, rajčata a cuketu nakrájíme na menší proužky. Ačokču podélně rozkrojíme, odstraníme semínka a také ji nakrájíme na proužky.

Do hrnce dáme 1 polévkovou lžíci oleje a zeleninu. Osolíme a dusíme doměkka. V případě potřeby podlijeme trochou vody. Když je zelenina měkká, přidáme na kolečka nakrájenou uzeninu a zahustíme rozkvedlanými vajíčky. Lečo s ačokčou dochutíme pepřem a sušeným česnekem.

Lečo s ačokčou podáváme s pečivem.
user-icon

autor annsa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Lečo s ačokčou

Zpět na recept