Langoše z pytlíku

Recept pro velké jedlíky nebo velkou rodinu.


4.414x
0

Postup přípravy

Ze surovin vypracujeme těsto. Igelitový sáček vymažeme olejem a vložíme do něj těsto. Nejlepší je použít pytel na odpadky. Jestliže použijeme malý sáček, těsto jej při kynutí roztrhne. Těsto v pytlíku necháme asi 4 hodiny kynout v lednici. Z odpočinutého těsta tvoříme langoše, které smažíme v rozpáleném oleji. Langoše podle chuti obložíme sýrem, česnekem, kečupem či marmeládou. Záleží na chuti. Ihned je podáváme.
user-icon

autor beruška25


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Langoše z pytlíku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena