Jednoduchý a rychlý recept na výbornou chuťovku pro různé příležitosti.
těsto | |
---|---|
2 lžičky | cukr |
2 lžičky | sůl |
4 dl | mléko |
1 kostka | droždí |
500 g | hladká mouka |
podle chuti | |
česnek | |
kečup | |
tvrdý sýr | |
tatarská omáčka | |
podle potřeby | |
olej na smažení |
Smícháme dohromady hladkou mouku, mléko, droždí, sůl, cukr a poté necháme vypracované těsto vykynout. Potom uděláme z těsta menší bochánky a necháme znovu vykynout. Nakonec roztáhneme těsto do požadovaného tvaru a smažíme na pánvi v rozpáleném oleji z obou stran.
Langoše od babičky podáváme teplé podle chuti potřené česnekem či tatarkou nebo kečupem a posypané nastrouhaným sýrem.
Langoše, bramboráky a burgery jako ze stánku
Letní radovánky jsou v plném proudu a s nimi souvisí i oblíbené pokrmy, které si s oblibou dáváme na koupalištích, letních festivalech, poutích apod. Aby vám chutnalo stejně tak doma, máme pro vás pár receptů na langoše, domácí burgery, sendviče a bramboráky, které jsou čtenáři prověřené a vždycky se podaří.
Lepší než ze stánku: Domácí langoše krok za krokem
Jak si ty nejlepší langoše připravit doma? Přece podle našeho FOTORECEPTU! Těsto ze zakysané smetany je bezkonkureční. K dochucení nesmí chybět česnek, kečup, tatarská omáčka a sýr.
autor kucharsky77
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena