Kulajda je sytá, velmi chutná a voňavá polévka, kterou možno připravit kdykoliv i ze sušených hřibu a zjemnit máslem a sladkou smetanou. Vyzkoušejte recept na tuto výbornou polévku!
3 stroužky | česnek |
3 lžíce | máslo |
4 ks | brambory |
1 ks | cibule |
2 ks | bobkový list |
2 lžíce | hladká mouka |
250 ml | smetana ke šlehání |
4 ks | vejce natvrdo |
10 kuliček | celý černý pepř |
1 svazek | čerstvý kopr |
5 kuliček | celé nové koření |
1 hrst | sušené lišky |
1 hrst | sušené dubové hřiby |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
ocet |
autor Libchen
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena