Labužnické klobásky

Výborná pochoutka pro každého.


3.082x
30 min

Postup přípravy

V misce rozmícháme 3 polévkové lžíce kečupu s 1 kávovou lžičkou worcesterské omáčky. Ochutíme asi 30 kapkami citronové šťávy a 1 kávovou lžičkou tekuté Vitany. Podle chuti přisolíme a na plotně zahřejeme a promícháme. Klobásku nakrájíme na asi 4 cm dlouhé kousky a oba konce křížem nakrojíme.Takto připravené klobásky opečeme na oleji a do každé pak zapíchneme párátko. Podáváme je s kečupovou omáčkou a každý si sám klobásku namáčí do omáčky.
user-icon

autor starý ded

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Labužnické klobásky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena