Zapékaná pohanka s kyselým zelím

Bezlepkový hlavní chod s kousky klobásky a zeleninou.


3.813x
45 min

Ingredience

2 kscibule
1 kgkyselé zelí
1 balíčekmražená zeleninová směs
0.5 kgpohanka lámanka

podle chuti

4 ksklobása
koření

Postup přípravy

Klobásy uvaříme v horké vodě nebo opečeme a nakrájíme na tenká kolečka. Na pánvi orestujeme cibuli, přidáme zeleninu sůl a koření. Lehce podusíme.

Do skleněného pekáčku na dno vsypeme polovinu množství pohanky, na ní poklademe kolečka klobásky, zeleninu a zelí. Zopakujeme vrstvu pohanky a opět zelí. (Každou vrstvu pohanky můžeme lehce osolit.)

Před zapékáním zalijeme pekáč asi sklenicí vody.

Pohanku s kyselím zelím zapékáme asi 45 minut na střední teplotu trouby (asi 180°C).


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapékaná pohanka s kyselým zelím

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena