Zapékaná pohanka s kyselým zelím

Bezlepkový hlavní chod s kousky klobásky a zeleninou.


3.813x
45 min

Postup přípravy

Klobásy uvaříme v horké vodě nebo opečeme a nakrájíme na tenká kolečka. Na pánvi orestujeme cibuli, přidáme zeleninu sůl a koření. Lehce podusíme.

Do skleněného pekáčku na dno vsypeme polovinu množství pohanky, na ní poklademe kolečka klobásky, zeleninu a zelí. Zopakujeme vrstvu pohanky a opět zelí. (Každou vrstvu pohanky můžeme lehce osolit.)

Před zapékáním zalijeme pekáč asi sklenicí vody.

Pohanku s kyselím zelím zapékáme asi 45 minut na střední teplotu trouby (asi 180°C).


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapékaná pohanka s kyselým zelím

Zpět na recept