Labské kotlety

Recept na rychle připravené vepřové kotlety.


4.25x
35 min
1×

Ingredience

2 stroužkyčesnek
2-3 lžíceolej
2 kscibule
4 plátkyvepřová kotleta

podle chuti

sůl
drcený kmín
mletý černý pepř

podle potřeby

hladká mouka

Postup přípravy

Kotlety na okrajích nařízneme, zlehka naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem a zaprášíme hladkou moukou.

Na pánvi rozehřejeme olej a kotlety z obou stran zprudka osmahneme. Přidáme na menší klínky nakrájenou cibuli a znovu osmahneme. Snížíme teplotu, podlijeme trochou vody, zasypeme kmínem a pozvolna dohotovíme, až nám vznikne chutná šťáva.

Labské kotlety podáváme s libovolnou přílohou - hodí se třeba opečené brambory a zeleninový salát.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Labské kotlety

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.