Bylinkové vepřové kotlety

Recept na kotlety v zajímavé kombinaci se zeleninou, houbami a čerstvými bylinkami.


0.00x
45 min

Ingredience

4 stroužkyčesnek
2 lžíceolej
30 gmáslo
1 snítkatymián
1 snítkarozmarýn
1 snítkašalvěj
100 gžampiony
4 ksvepřová kotleta
100 gčervená cibule
3 ksbarevná paprika

podle chuti

sůl
mletý pepř

Postup přípravy

Vepřovým kotletám (plátek o váze 150 - 200 g) ořízneme tučné okraje a maso několikrát nakrojíme, aby se maso při pečení nekroutilo. Maso osolíme a opepříme.

Oloupanou cibuli nakrájíme na měsíčky, očištěné papriky na nudličky. Žampiony pokrájíme na větší kousky. Česnek oloupeme.

Rozehřejeme olej a máslo. Do rozpáleného tuku vložíme kotlety a restujeme spolu s čerstvými bylinkami a celými stroužky česneku z každé strany asi 4 minuty. K opečeným kotletám přidáme zeleninu i houby a podusíme doměkka.

Bylinkové vepřové kotlety se zeleninou a žampiony podáváme s opečenými bramborami nebo s čerstvým bílým pečivem. Chutnají výborně!


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bylinkové vepřové kotlety

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena