Kysané zelí na sladko i na kyselo

Praktický recept na přípravu kysané zelí na sladko i na kyselo podle chuti.


3.79x
15 min
1×

Postup přípravy

Kysané zelí scedíme a propláchneme vodou. Na pánev dáme omastek, na kterém zkaramelizujeme cukr krystal tak akorát a přidáme propláchnuté zelí. Zelí lehce opečeme, ale nepečeme příliš dlouho, aby zůstalo stále křupavé.

Podle chuti můžeme zelí osladit. Kdo má radši zelí více na kyselo, vynechá proplach vodou uvedený na začátku, nebo na konci přidá ocet. Nakyslá chuť kvasu je přeci jen jiná než chuť octa.

Kysané zelí na sladko i na kyselo podáváme podle chuti k různým pokrmům.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kysané zelí na sladko i na kyselo

Zpět na recept