Kysané zelí 2

Labužnické dušené zelí se slaninou je velmi známé jako příloha k hlavním jídlům.


2.9986x
30 min
8×

Ingredience

60 gslanina
sůl
vývar
0.5 kscibule
kmín
20 ghladká mouka
500 gkysané zelí

Postup přípravy

Kysané zelí zalijeme trochou vývaru nebo vody. Přidáme kmín a zelí uvaříme téměř do měkka. Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, zpěníme ji, zaprášíme moukou. Směs krátce osmažíme, přidáme k zelí a ještě chvíli povaříme. Zelí podle chuti přisolíme. Kysané zelí podáváme s masem a přílohou podle chuti. Foto: Vojtěch Leman
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kysané zelí 2

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena