Kyjevská kotleta

Název receptu je trochu matoucí, ale jedná se o pokrm z kuřecího. Je jednoduchý a stojí za vyzkoušení.


3.58x
30 min

Postup přípravy

Kuřecí řízky omyjeme, osušíme a rozklepeme pomocí paličky do šířky. Obložíme hranolky ztuhlého másla a osolíme. Volné konce masa přeložíme přes máslo a upevníme párátky, aby máslo při pečení nevytékalo.

Kyjevské kotlety obalíme v hrubé mouce, rozšlehaném vajíčku se solí a v proseté strouhance.

Masové balíčky smažíme v rozpáleném oleji dozlatova z obou stran.

Takto připravené kyjevské kotlety podáváme s bramborovou kaší a doplníme oblíbenou studenou omáčkou.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kyjevská kotleta

Zpět na recept