Kuřecí plátky na křenu

Přírodně připravené plátky kuřecího jsou receptem pro všechny, kteří rádi štiplavou vůni křenu.


3.39x
20 min

Postup přípravy

Křen očistíme a nastrouháme najemno. V mističce ho promícháme s olivovým olejem a sójovou omáčkou. Kuřecí řízky opláchneme, osušíme a trochu naklepeme. Z obou stran potřeme marinádou a zabalíme do alobalu nebo uložíme do krabičky. Necháme stát až 12 hodin. Nepřilnavou pánev rozpálíme a na plátku másla po obou stranách kuřecí maso osmahneme, až se nám začne mírně připalovat. Podlijeme vínem a necháme vysmahnout. Kuřecí plátky na křenu podáváme třeba s bramborovou kaší a doplníme o dresink nebo tatarskou omáčku.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kuřecí plátky na křenu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena