Kuřecí čína s pórkem

Čína ala Wendysek.


3.824x
30 min
3×

Postup přípravy

Kuřecí prsa nakrájíme na větší kostky do misky, osolíme, opepříme. Přidáme solamyl tak, aby byly všechny kostky pořádně obalené. Necháme odležet. Nejlépe den předem, ale stačí i 2 hodinky před přípravou jídla. Pórek nakrájíme na kostičky, podle toho, jak máme rádi. Pórek dáme do hrnce s vodou a uvedeme do varu. Poté slijeme pórek zvlášť a vodu zvlášť. Na pánvi orestujeme na oleji dozlatova maso a přidáme pórek. Do vody z pórku přidáme sójovou omáčku podle chuti. Vodou pak podléváme maso. Kuřecí čínu s pórkem podáváme s rýží.
user-icon

autor Wendysek

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kuřecí čína s pórkem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena