Pikantní kuřecí čína s celerem

Recept na čínu z kuřecího masa, celeru, zelí a pikantního koření.


2.33x
30 min

Postup přípravy

Kuřecí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Kuřecí nudličky dáme do mísy, zasypeme solamylem a protřeseme, aby se maso obalilo. Přidáme asi lžičku mletého zázvoru a sojovou omáčku, vše dobře promícháme.

Celer oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Zelí očistíme a nakrájíme na nudličky, stejně tak červenou papriku.

V hluboké pánvi rozehřejeme olej, vsypeme zeleninu a orestujeme společně se špetkou chilli. Zeleninu vyjmeme z pánve a na výpeku orestujeme dozlatova maso. Vsypeme zpět zeleninu, ochutíme pepřem a podle potřeby dosolíme. Ještě pár minut společně prohříváme.

Pikantní kuřecí čínu s celerem podáváme s rýží či jinou přílohou jako hlavní chod.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní kuřecí čína s celerem

Zpět na recept