Houbová sezóna láká k využití této suroviny při vaření. Po dlouhém zkoušení nejrůznějších receptů jsem svou kulajdu vyladila do té nejchutnější podoby.
5 lžic | máslo |
3 ks | brambory |
250 ml | smetana |
1 l | kuřecí vývar |
3 lžíce | hladká mouka |
1 svazeček | čerstvý kopr |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
4 lžíce | ocet |
200 g | houby čerstvé |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
10 ks | křepelčí vejce |
autor Lusha Vege
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena