Krkovička s rozmarýnem

Jednoduchá a rychlá příprava vepřového masa k jakékoliv příležitosti. Postačí doplnit bylinky a chilli omáčku.


3.02x
45 min

Postup přípravy

Krkovici bez kosti opláchneme a nakrájíme na plátky. Každý plátek masa lehce naklepeme. Posypeme provensálským kořením, chilli paprikou a polijeme olivovým olejem. Necháme chvíli uležet.

Na hlubší pánev přidáme lžíci olivového oleje, rozehřejeme a vložíme připravené plátky masa.

Krkovičku opečeme z jedné strany, maso otočíme a přidáme do pánve snítky rozmarýnu. K masu přilijeme sladkou chilli omáčku a přikryjeme poklicí. Krkovičku s rozmarýnem necháme opékat doměkka. Podle potřeby mírně podlijeme vodou.

Hotové plátky krkovičky s rozmarýnem podáváme s bramborovými špízy s cibulí, které před pečením posypeme provensálským kořením, česnekem a potřeme olivovým olejem.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krkovička s rozmarýnem

Zpět na recept