Vyzkoušejte recept na marinované a šťavnaté plátky vepřové krkovice pečené v ochuceném kysaném zelí. Hlavní chod vhodný i pro slavnostní příležitosti.
1 ks | cibule |
2 ks | bobkový list |
0.5 lžíce | mletá sladká paprika |
400 g | kysané zelí |
4 plátky | vepřová krkovice s kostí |
podle chuti | |
---|---|
cukr | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
marináda | |
3 stroužky | česnek |
1 ks | cibule |
500 ml | bílý jogurt |
podle potřeby | |
sádlo | |
voda | |
příloha | |
100 ml | hustá zakysaná smetana |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.