Křenové čatní

Recept na pikantní čatní vhodné k masu.


4.58x
45 min

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Křen nastrouháme a hřebíček roztlučeme. Nakrájíme nezralá rajčata, cibuli, feferonky a vše osolíme a necháme v míse přes noc. Pak přidáme všechny ostatní přísady. Základ čatní dusíme na mírném ohni v kastrolu pod pokličkou, až je všechna zbytečná voda vyvařená. Křenové čatní necháme vychladnout. Uzavřeme do sklenic a uložíme. Křenové čatní chutná nejlépe tak po dvou až třech měsících, a to k masu.
user-icon

autor jessynka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Křenové čatní

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena