Králík v omáčce

Chutný jemný králík provoněný bylinkami.


2.91298x
60 min
2×

Postup přípravy

Králíka, včetně jater srdce a ledvin, nakrájíme na menší kousky, osolíme a na horkém oleji ze všech stran osmahneme. Játra, srdce a ledvinky drobně nasekáme, nadrobno nakrájíme také cibuli a česnek. Vše přidáme k osmahnutým kouskům králíka, opepříme a posypeme mateřídouškou a rozmarýnem. Králíka promícháme, lehce osmahneme, zalijeme 2 dl vína a dusíme pod pokličkou. Občas podlijeme troškou vody. Když je maso měkké, dolijeme zbylé víno a necháme ještě omáčku provařit. Králíka v omáčce podáváme s bramborovými noky nebo s bramborovou kaší.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Králík v omáčce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena