Králík po myslivecku

Domácí králík je veliká lahůdka a tento je pečený na česneku, vinném octě a rozmarýnu.


2.9649x
75 min
1×

Postup přípravy

Kousky králíka osolíme, osmahneme v pekáči ze všech stran na olivovém oleji. Přidáme celou hlavničku česneku rozkrojenou na dvě půlky, rozmarýn a bobkový list a necháme asi 10 minut na plotně. Vše potom přelijeme polovinou octa a vody, přikryjeme pokličkou, vložíme do trouby a pečeme asi hodinu na 180 st. Občas podlijeme vodou. Když je maso měkké, pekáč odkryjeme, zvýšíme teplotu, maso přelijeme zbytkem octa, vložíme zpět do trouby a počkáme až se ocet odpaří.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Králík po myslivecku

Zpět na recept