Máte rádi králičí maso? Oblíbili jste si francouzskou kuchyni? Vyzkoušejte tento recept, chutná znamenitě!
máslo | |
250 g | houby |
4 porce | králík |
1 dl | bílé víno |
100 g | anglická slanina |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
kmín | |
mletý černý pepř | |
na potření | |
2 lžíce | máslo |
3 lžíce | francouzská hořčice |
omáčka | |
1 kelímek | kysaná smetana |
autor Stáňa
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.