Vaření.czReceptyKrálík pečený na hořčici

Králík pečený na hořčici

Tohle byl oblíbený recept mého dědečka, když již musel sníst králíka.


3.710x
75 min
1×

Postup přípravy

Králičí maso očistíme, omyjeme a osušené potřeme důkladně hořčicí a nasolíme. Troubu předehřejeme na 200 °C. Cibuli s česnekem oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Na dno zapékací misky kápneme několik kapek oleje a rozetřeme. Na to poklademe cibuli s česnekem, navrstvíme králičí maso v hořčici. Během pečení podléváme masovým vývarem a pečeme dozlatova. Králíka pečeného na hořčici podáváme s bramborovým knedlíkem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Králík pečený na hořčici

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena