Králík na žampionech

Tento recept na dušeného králíka na houbách k nám doputoval až z Řecka. A je moc dobrý!


2.91151x
90 min

Ingredience

1 kskrálík
200 gžampiony

podle chuti

sůl
tymián
olivy
mletý pepř

podle potřeby

máslo
olivový olej

Postup přípravy

Očištěné porce králíka orestujeme na rozpáleném oleji, mírně podlijeme vodou, osolíme, ochutíme tymiánem a dusíme doměkka. Žampiony očistíme a celé hlavičky přidáme spolu s kouskem másla k masu těsně před dokončením. Pozor, houby by se neměly rozvařit! Měkké porce králíka a žampiony upravíme na talíř a obložíme olivami. Vyberte ty, které máte nejraději. Králík na žampionech je vynikající s barevnou rýží a zeleninou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Králík na žampionech

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Řecká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena