Králík na maurský způsob

Porce králíka osmažené an velikém množství cibule, dušené na víně a rozinkách.


2.9703x
75 min

Postup přípravy

Na oleji osmahneme kolečka cibule, přidáme porce králíka, osolíme, opepříme, posypeme plátky česneku, přilijeme trochu vody, zakryjeme a dusíme pod poklicí asi 20 minut. Na maso nalijeme víno s větší špetkou šafránu a pečeme s opranými rozinkami ještě 25 minut. Podáváme s dušenou pomerančovou rýží.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Králík na maurský způsob

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.