Králík na dobromyslu

Králičí maso je výživné, lehce stravitené a chutné


2.8128x
60 min

Postup přípravy

Králíka naporcujeme na 4 díly, stejně jako sádlo. Cibui oloupeme a nakrájíme na kolečka. Bůček pokrájíme na kostičky. Na každou porci králíka položíme plátek slaniny, pod který vsuneme 1 stonek dobromyslu. Potom na něj položíme díl sádla. Máslo s olejem rozehřejeme na pánvi a vožíme na něj rozkrájený bůček, porce králíka a kolečka cibule. Na mírném ohni opečeme ze všech stran. Když maso zrůžoví, přidáme prolisovaný česnek s vínem, půl sklenky teplé vody a dusíme. Před podáváním maso vyjmeme, urovnáme na předehřátý talíř a přelijeme šťávou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Králík na dobromyslu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena