Vaření.czReceptyKrálík na bylinkovém pepři

Králík na bylinkovém pepři

Obdoba králíka na česneku.


3.078x
120 min
2×

Postup přípravy

Králíka omyjeme, naporcujeme a osolíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Česnek také oloupeme a utřeme. Do pekáče dáme na dno polovinu cibule. Na ni rozložíme králíka. Porce králíka potřeme česnekem a bylinkovým pepřem. Poklademe jej plátky slaniny posypeme druhou polovinou cibule. Porce přelijeme olejem a přidáme 1dcl vody a pečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut nepřikryté. Potom králíka na bylinkovém pepři přikryjeme a občas podlijeme. Pečeme ještě 60 minut. Králík na bylinkovém pepři je dobrý s vařenými brambory nebo bramborovými knedlíky, zelným salátem nebo kyselými okurky.
user-icon

autor Mrs.Ambra

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Králík na bylinkovém pepři

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena