Králík cibulář

Použijte nejlépe králičí hřbet a stehna. Polévejte cibulovou omáčkou a podávejte s brambory nebo pečivem.


2.9491x
120 min

Postup přípravy

Dvě třetiny slaniny nakrájíme na proužky, kterými protkneme maso, osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. Zbylou slaninu nakrájíme na kostičky a cibuli na půlkolečka. Slaninu na pánvičce rozpustíme a přidáme cibuli. Dáme ji do pekáčku, vložíme králíka a pečeme v troubě doměkka, maso přeléváme výpekem a vývarem z masoxu. Měkkého vyndáme , základ zasypeme moukou, orestujeme, zalijeme trochou vývaru a necháme asi 20 minut povařit.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Králík cibulář

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena