Králík cibulář

Použijte nejlépe králičí hřbet a stehna. Polévejte cibulovou omáčkou a podávejte s brambory nebo pečivem.


2.9491x
120 min

Postup přípravy

Dvě třetiny slaniny nakrájíme na proužky, kterými protkneme maso, osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. Zbylou slaninu nakrájíme na kostičky a cibuli na půlkolečka. Slaninu na pánvičce rozpustíme a přidáme cibuli. Dáme ji do pekáčku, vložíme králíka a pečeme v troubě doměkka, maso přeléváme výpekem a vývarem z masoxu. Měkkého vyndáme , základ zasypeme moukou, orestujeme, zalijeme trochou vývaru a necháme asi 20 minut povařit.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Králík cibulář

Zpět na recept