Králík alá bažant

Recept na pečeného králíka s vypečenou šťávou a rýží.


4.636x
60 min
5×

Postup přípravy

Očištěné maso prošpikujeme, osolíme opepříme. Maso naskládáme do pekáčku a přelijeme 1/2 kostkou rozehřátého másla. Do půllitrové sklenice nakrájíme cibule, česnek, přidáme hořčici, kečup, sůl, pepř, kari, 6 kuliček jalovce a dolijeme vodou, aby byla sklenice plná. Touto směsí přelijeme maso a necháme do druhého dne v lednici uležet. Druhý den králíka pečeme. Králíka alá bažant během pečení směsí přeléváme. Králíka alá bažant pečeme, až je maso měkké. Králíka alá bažant podáváme s rýží.
user-icon

autor Hojerka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Králík alá bažant

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena