Králík alá bažant

Recept na pečeného králíka s vypečenou šťávou a rýží.


4.636x
60 min
5×

Postup přípravy

Očištěné maso prošpikujeme, osolíme opepříme. Maso naskládáme do pekáčku a přelijeme 1/2 kostkou rozehřátého másla.

Do půllitrové sklenice nakrájíme cibule, česnek, přidáme hořčici, kečup, sůl, pepř, kari, 6 kuliček jalovce a dolijeme vodou, aby byla sklenice plná.

Touto směsí přelijeme maso a necháme do druhého dne v lednici uležet. Druhý den králíka pečeme. Králíka alá bažant během pečení směsí přeléváme. Králíka alá bažant pečeme, až je maso měkké.

Králíka alá bažant podáváme s rýží.
user-icon

autor Hojerka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Králík alá bažant

Zpět na recept