Rajčata spaříme, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Dužinu rozmělníme. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Papriku zbavíme jádřince a semínek a nasekáme nadrobno. Králičí maso očistíme, osolíme a opepříme. Česnek oloupeme a utřeme se solí.
Rozehřejeme si olej a zprudka orestujeme králíka. Na másle si stranou zpěníme cibuli. Přidáme kari a jen krátce osmahneme. Pak přidáme rajčata, papriku, česnek a směs opepříme. Krátce osmahneme, zalijeme vínem a přivedeme k varu.
Když omáčka vaří, přidáme opečené porce králíka a pod poklicí dusíme.
Brokolici rozdělíme na růžičky, krátce povaříme v osolené vodě, přidáme do nádoby s králíkem a krátce podusíme.
Králíka podáváme s omáčkou a vhodnou přílohou. Ta ale nemusí být.