Krabí kremrole

Jednoduchá, levná a rychlá pochoutka z listového těsta pro všechny příležitosti.


3.2113x
45 min

Postup přípravy

Vychlazené listové těsto vyválíme na asi 3 mm silný plát. Z plátu listového těsta vykrájíme ostrým nožem, lépe rádýlkem 3 cm široké pruhy. Krabí tyčinky oloupeme z obalu. Plech vymažeme nebo vyložíme pečícím papírem. Troubu předehřejeme na nejvyšší stupeň. Pruhy listového těsta navíjíme na tyčinky tak, aby se okraje těsta překrývaly. Kremrole dáme na plech a potřeme vejcem. Krabí kremrole pečeme asi 5 minut při maximální teplotě. Pak teplotu snížíme a kremrole zvolna dopékáme asi 20 minut. Krabí kremrole sundáme z plechu, necháme je trochu vychladnout a můžeme podávat.
user-icon

autor BOUSKA


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krabí kremrole

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena