Krabí kremrole

Jednoduchá, levná a rychlá pochoutka z listového těsta pro všechny příležitosti.


3.2113x
45 min

Postup přípravy

Vychlazené listové těsto vyválíme na asi 3 mm silný plát.

Z plátu listového těsta vykrájíme ostrým nožem, lépe rádýlkem 3 cm široké pruhy.

Krabí tyčinky oloupeme z obalu. Plech vymažeme nebo vyložíme pečícím papírem. Troubu předehřejeme na nejvyšší stupeň.

Pruhy listového těsta navíjíme na tyčinky tak, aby se okraje těsta překrývaly. Kremrole dáme na plech a potřeme vejcem. Krabí kremrole pečeme asi 5 minut při maximální teplotě. Pak teplotu snížíme a kremrole zvolna dopékáme asi 20 minut.

Krabí kremrole sundáme z plechu, necháme je trochu vychladnout a můžeme podávat.
user-icon

autor BOUSKA


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krabí kremrole

Zpět na recept