Kovářská topinka

Rychlá a sytá večeře i pro nenadálou návštěvu. Recept je na jednu topinku.


4.323x
10 min

Postup přípravy

Na pánvi rozehřejeme sádlo, vložíme topinku a opečenou obrátíme, potřeme česnekem. Poklademe ji kolečky cibule, plátkem sýra, pokapeme trochou kečupu a nakonec položíme šunku.

Na druhé pánvi rozklepneme vejce a topinku opatrně obrátíme šunkou dolů - na vajíčko. Opékáme tak dlouho, dokud se vajíčko neusmaží. Vrchní část topinky potřeme česnekem.

Hotovou kovářskou topinku přendáme na talíř, pokapeme kečupem a hořčicí, poklademe cibulí a další oblohou podle chuti. Popíjíme pivo, víno, ale i výborný zázvorový čaj.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kovářská topinka

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká