Pro vaření eintopf můžeme použít veškeré druhy libovějšího masa (lze použít i mleté), ale i uzeniny. Pokud použijeme mleté maso, tak ho nejdříve ochutíme solí a pepřem. Zelenina se hodí především kořenová, cibule, zelí, kapusta, dále se přidávají brambory, fazole, ale možnosti jsou na chuti a fantazii každého kuchaře. Pak zbývá jen dobrý vývar, koření a bylinky a skvělý výsledek je zaručen. Jedná se o jednoduché vaření na velmi mírném ohni.
Lahůdky z jednoho hrnce: Jak báječně uvařit a neušpinit hromadu nádobí
Jídla z jednoho hrnce jsou důkazem, že jednoduchost a dokonalá chuť můžou jít směle ruku v ruce. Ať už jde o vydatné guláše, voňavá kari nebo syté polévky, pokrmy připravené v jedné nádobě šetří čas, energii i nádobí. Pojďme si uvařit praktická jídla, kterými vždycky oslníte.
10 skvělých a poctivých receptů z jednoho hrnce
Domácí a poctivé recepty z jednoho hrnce nebo pekáčku. Snadné na přípravu a chuťově vynikající pokrmy, kterými nasytíme celou rodinu.

Recept na vepřový guláš z trouby krok za krokem
Dnes vám přinášíme recept na chutný a téměř bezpracný guláš, který je vhodný i pro celiaky. S tímto fotoreceptem jej zvládne úplně každý.

Autor:Richard Novák
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena