Kotlety ala siciliana

Voňavé plátky telecího podle italského receptu.


5.08x
90 min

Ingredience

4 stroužkyčesnek
2 ksvejce
100 gstrouhanka
4 plátkytelecí maso
30 gčerstvá petrželka
100 govčí sýr

podle chuti

sůl
mletý pepř
vinný ocet

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Plátky telecího masa necháme hodinu marinovat ve vinném octu. Česnek oloupeme a velmi drobně nasekáme. Promícháme s nakrájenou petrželí, nastrouhaným ovčím sýrem, strouhankou, solí a pepřem. Maso vyjmeme, osušíme a obalíme ve vajíčku, potom ve směsi s česnekem. Telecí plátky opečeme ve vroucím oleji a necháme okapat. Kotlety ala siciliana podáváme s bramborem, kaší nebo jen se salátem.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kotlety ala siciliana

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena