V tomto receptu by mělo být původně použito koření ajowan, ale pokud ho neseženete, tymián ho dobře nahradí!
Hodnocení
3.0
/ 5 (626x)
Doba přípravy
90 min
Ingredience
Ostatní
ČesnekNaN -
OlejNaN -
SůlNaN -
Cibule1 ks
TymiánNaN -
Čočka250 g
Kajenský pepřNaN -
Postup přípravy
Čočku namočíme na hodinu do vody. Na rozpáleném oleji osmahněte cibulku a krátce česnek, přidáme do kastrolu k čočce, dochutíme solí a pepřem a tymiánem. Přikryjeme a pomalu vaříme, dokud čočka nezměkne a voda se nevstřebá. Podáváme horké!
Recept jsem sice nezkoušel, ale všude se píše, že když osolíte čočku před uvařením, tak zůstane tvrdá a že ji neuvaříte. Takže já bych soli až po změknutí čočky.
Zajímavé komentáře
Sůl????