Koláč z hroznového vína

Koláč jemné a křehké chuti


3.057x
45 min

Postup přípravy

Z mouky, poloviny cukru, másla, mléka a vejce zpracujeme těsto, ze kterého utvoříme kouli, kterou zabalíme do fólie a dáme do lednice odležet. Po chvíli z ní rozválíme kulatou placku, kterou přendáme do tukem vymazané a moukou vysypané koláčové formy. V předehřáté troubě na 180°C pečeme 20 minut, poté koláč vyjmeme, potřeme marmeládou, posypeme omytým a okapaným vínem. Na to navrstvíme ušlehaný tuhý sníh z bílků a zbylého cukru. Vrátíme do trouby a necháme dopéci, dokud sníh nezrůžoví.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Koláč z hroznového vína

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena