Vaření.czReceptyKedlubnový salát s tatarskou omáčkou

Kedlubnový salát s tatarskou omáčkou

Rychlý ochucený salát z kedlubny.


2.962x
20 min

Postup přípravy

Kedlubnu si omyjeme, oškrabeme a nastrouháme najemno. V hrníčku si rozpustíme vodu s cukrem a octem. Směs nalijeme na nastrouhané kedlubny a doplníme o tatarskou omáčku. Pečlivě promícháme, vložíme do lednice a necháme pár minut odležet. Kedlubnový salát je vhodný jako odpolední svačina. Výborně zasytí.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kedlubnový salát s tatarskou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena