Kachna s kedlubnami

Kachnu nemusíme dělat jen s kysaným zelím. Je dobrá třeba i na kedlubnách.


5.01x
90 min

Ingredience

100 gslanina
sůl
1 ksceler
1 ksmrkev
1 kspetržel
1 kskachna
6 kskedlubna
bobkový list
celý pepř

Postup přípravy

Kachnu obalíme slaninou. Můžeme ovázat, aby na ní slanina držela. Pekáček vyložíme slaninou, nakrájenou kořenovou zeleninou a nakrájenými kedlubnami. Přisypeme bobkový list, celý pepř. Do pekáčku se zeleninou vložíme kachnu, dobře podlijeme vodou. Za častého podlévání a obracení kachnu upečeme v troubě doměkka. Po upečení z kachny odstraníme nitě a kachnu nakrájíme na porce. Kachnu s kedlubnami na talíři obložíme i zeleninou z pekáčku. Vhodnou přílohou jsou i vařené brambory.
user-icon

autor cadouas


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kachna s kedlubnami

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena