Kedlubnové zelí

Oblíbená příloha k masu a bramborovému knedlíku.


3.2480x
60 min
9×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Kedlubny také oloupeme a nastrouháme nahrubo. Cibuli zpěníme na tuku, přidáme nastrouhané kedlubny, okořeníme kmínem, osolíme a osmahneme. Podlijeme malým množstvím vody a podusíme doměkka. Před koncem tepelné úpravy poprášíme hladkou moukou a podle chuti okyselíme a osladíme. Kedlubnové zelí je skvělou přílohou k masu s bramborovým knedlíkem.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kedlubnové zelí

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena