Kečup

Pokud chcete mít jistotu, že jíte úplně zdravý kečup bez chemických látek, tady máte recept!


3.0926x
160 min

Postup přípravy

Ocet přivedeme s novým kořením, pepřem, skořicí a estragonem k varu, krátce povaříme a necháme v přikryté nádobě asi 2 hodiny. Omytá rajčata nakrájíme na kousky a rozdusíme na kaši, umixujeme a prolisujeme a za stálého míchání pak odpaříme na hustou pastu. Pak přidáme proceděný octový macerát, sůl, cukr a papriku a ještě povaříme dokud se cukr nerozpustí. Horký kečup plníme do zahřátých lahví, uzavřeme a sterilujeme asi 20 minut Při 85 st. Zchladíme!!
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kečup

Zpět na recept
Druh jídla
Zálivky
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.